×

Huomautus

Sähköpostitoimintoa ei voitu käynnistää.

Sähköpostitoimintoa ei voitu käynnistää.

Sähköpostitoimintoa ei voitu käynnistää.

Sähköpostitoimintoa ei voitu käynnistää.

Sähköpostitoimintoa ei voitu käynnistää.

Snorkkelisukelluskurssi 2018

Snorkkelisukelluskurssi käynnistyy sunnuntaina 9.9.2018 ja se on tarkoitettu noin 7-15-vuotiaille nuorille.

Ilmoittautuminen kurssille:
https://seuramappi.fi/merisaukot/index.php?nakyma=listaus

Jos sinulla on henkilökohtainen Merisaukkojen seuramapin kirjautumistunnus niin käytä sitä ilmoittautumisessa niin sinun ei tarvitse syötää yhteystietojasi uudelleen. Tunnukset on lähetetty kesällä sähköpostitse.

Kurssilla harjoitellaan uintia, snorkkelisukelluksen lajitaitoja, sekä pelastautumista ja pelastamista, unohtamatta leikkiä ja leikkimielisyyttä. Kurssilla opitaan käyttämään perusvälineitä, maskia, snorkkelia ja räpylöitä sekä tutustutaan vedenalaiseen maailmaan.
Kurssi antaa hyvät mahdollisuudet jatkaa harrastusta laitesukelluksen tai uppopallon parissa. Varusteiden lainaus mahdollista ja hankinnoissa opastetaan. Kurssin vaatimuksena n. 100 m uimataito.
Kurssi pidetään sunnuntaisin klo 10.00-12.00 uintikeskus Vesiveijarissa (Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola) ja kurssi kestää syyskauden.

Kurssin hinta uusille osallistujille 65€, mikä sisältää koulutuksen, Merisaukkojen nuorisojäsenmaksun ja Sukeltaja-lehden vuodeksi. Uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly hintaan.
Lisätietoja: Arja Hautala puh. 050-3570951

Hits: 1650

Junioritoiminta kevät 2018

Kiinnostaako vedenalainen maailma.. ? Tervetuloa tutustumaan! Junioritoimintamme alkaa jälleen. 

 

PERUSVÄLINEKURSSI 

alkaa SUNNUNTAINA 14.1. 2018 klo 9.00 Uintikeskus Vesiveijarissa. 

 

Kurssilla opetellaan snorkkelisukelluksen perustaitoja.  Sisältö muotoutuu osanottajien mukaan, aiemmin mukana olleille mahdollisuus jatkokurssiin.. 

 

Lisätietoja ja ILMOTTAUTUMISET perjantaihin 12.1. 2018 mennessä ARJA HAUTALA  050-3570951 mielellään tekstiviestillä.

 

Ilmottautumisjärjestyksessä 20 ensimmäistä mahtuu mukaan. Varapaikkoja mahdollista kysellä Vesiveijarin aulassa sunnuntaina 14.1. kurssin alkaessa. 

 

NUORTEN UPPOPALLO jatkuu TORSTAINA 11.1. Klo 19.30 Uintikeskus Vesiveijarin hyppyaltaalla ! - Ei ennakko-ilmottautumisia, tavataan altaalla. 

 

UPPOPALLOON VOIT TULLA MUKAAN MYÖS ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA, torstain vuorolla on mahdollisuus kokeilla, sekä opetella ja harjoittaa taitoja. 

 

Tervetuloa mukaan toimintaamme.. !

 

T. Arja Hautala, nuorisojaos-vastaava.

 

Hits: 25374

Lisää artikkeleita...